torstai 29. toukokuuta 2014

Sairaanhoitajan jalkautuminen

Hei,kaikki!

Minun elämäni huhtikuun jälkeen ollut lapsen häiden järjestelyä...Nyt he saivat toisensa 24.5.14 niin voin alkaa työstämään tätä opiskeluun liittyvää kehittämistyötä.Projektisuunnitelma lähti tänään sähköpostilla eteenpäin Inkerille.
Työstäni vähän tässä kirjoittelen.Kehitysnimenä olkoonpa Sairaanhoitajan "jalkautuminen".
Lyhyesti voin kirjoittaa vaikkappa näin...
Olen työssäni aina halunnut löytää ne ihmiset jotka ovat syrjäytyneet,jääneet terveydenhuollon rattaisiin tai muuten heikommassa asemassa,niiden hätä on suurin.Haluan omalla työlläni ja ammattitaidolla löytää nuo ihmiset jalkautumalla heidän tykö.Kynnys on matala ilman terveyskeskuksen byrokratiaa ja suojavaatetusta.Face to face....
Tämä ajatus voi tuntua maailmaa syleilevältä.Kuitenkin haluan haastaa itseni ja muut toimimaan eri tavalla kun aikaisemmin.Tuulettaa omaa pintynyttä maailmaani.Olen pienestä pitäen halunnut tehdä työtä "torimummona"..jospa tämä olisi alku sille.
Menen ensimmäiseen paikkaani Pajulaan,joka myy erilaisia koneita ja laitteita.Perheeni laitoin miettimään nimeä vastaanotolle ja sieltä nousi oitis ajatus ÄIJÄKLINIKKA...Kertokaapa opiskelutoverit ja kouluttajat..miten nimeen liittäisi naiset ja muutenkin otan mielelläni ehdotuksia vastaan.Kuvat vielä puuttuu,eiköhän niitä jossain vaiheessa ilmaannu.
Mukavaa kesää joilla jo kesä on ja Kuusamoon kaikille lämmintä kesänodotusta.
     Terveisin Tuula

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä Tuula! Olet rohkea ja ennakkoluuloton kollega. Sinun luoksesi on helppo tulla olet sitten missä tahansa.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Remppaklinikka- huolla koneiden lisäksi myös itsesi! Tuon tyyliseen vois ainakin naisetkin tulla... Terv. Pajulan naisasiakas ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitos "anonyymi"tuo nimi tosi hyvä!

    VastaaPoista