torstai 24. heinäkuuta 2014

Pieni TeatteriSavotta konsertoi Porkkapirtillä, Himmelissä ja Tanelissa.



Pieni TeatteriSavotta konsertoi torstaina 24.7. Porkkapirtillä, Himmelissä ja Tanelissa.
Henkilöt ovat Sirpa Taivainen-Ilmola, Veera Railio ja Juha Räisänen.
Sirpa Taivainen-Ilmola on tehnyt tätä esiintymistyötä jo 12 vuotta kiertäen yliopistollisissa sairaaloissa ympäri Suomea. Sirpa Taivainen-Ilmola ja Veera Railio ovat Puistopellet.  He ovat järjestäneet tapahtumia lapsille ja muillekin ryhmille.
Juha Räisänen on noviisi,  joten hän ei ole saanut vielä punaista nenää.
He esiintyivät Porkkapirtillä juhlasalissa,  Himmeliin saapuessa aloittivat soittamaan jo terveyskeskuksen pihalla tullessaan Himmeliin hissillä.  Himmelissä he esiintyivät ensin parvekkeella ja sen jälkeen kiertäen asiakkaiden huoneissa.  Tanelissa he esiintyivät ensin aulatilassa jonka jälkeen siirtyivät kiertämään asiakkaiden huoneissa.
He esittivät useita lauluja,  kuten;  Ostapa poika se kukkuva kello,  Asikkalan puiset rattaat on niin huonoja kulkemaan..., Piippolan vaarilla oli talo, ( vaarilla oli jopa hampaita sekä espanjalainen lehmä), Porsaita äidin oomme kaikki (ja sama på svenska) elikkä ruotsiksi myös.
Asiakkaan hatusta löytyi kadoksissa ollut punainen pupu. Heillä oli yhtenä soittimena muna,  ja oli kuulemma olemassa taikakana,  kun munii soivia munia.
Kun täällä Kuusamossa on poroja, niin: "Moro sano poro,  ku jäkälät loppu. "
Paikalla ollut yleisö nautti humoristisesta ja mukavasta viihtyisästä esityksestä.
Osa yleisöstä jopa osallistui muutaman laulun rytmiin, matkien rytmitystä.
Yleisö kiitti aplodein hienosta esityksestä, jonka jälkeen taas muihin päivän askareisiin palaili hyväntuulista porukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti