perjantai 5. syyskuuta 2014

Samsung tabletin käyttökokemuksia Porkkapirtillä.

Niittyvillassa,  Tanelissa ja Himmelissä on otettu käyttöön Samsung-tabletit.


Tabletteja on käytetty yksiköissä asuvien asiakkaiden kanssa,  niin että he voivat olla yhteydessä omaisiin Skype-puhelujen kautta henkilökunnan avustuksella.
Tableteilla pidetään myös sähköpostitse yhteyttä asiakkaiden omaisiin.
Asiakkaiden kanssa on otettu valokuvia niin sisätiloissa kuin ulkona liikkuessa, samoin on videoitu muutamia kertoja eri tilanteissa ja tilaisuuksissa.
Näin asiakkaat ovat saaneet katsella valokuvia sekä  videoita jälkikäteen, ja muistella aiemmin järjestettyjä tapahtumia.


Henkilökunnan avustuksella asiakkaat ovat pelanneet eri pelejä,  joita henkilökunta on hakenut valmiiksi tabletilla Play - kaupasta. Yle - Areenassa on asiakkaiden kanssa katsottu videoita,  esim,  tangokuninkaallisista.  Asiakkaista on mukava pelata eri pelejä,  katsella kuvia kuvagalleriasta,  seurata urheilua ja lukea lehtiä sekä etsiä tietoja kiinnostavista aiheista ja asioista.


Niittyvillassa eräs asiakas halusi kuunnella Olavi Virtaa.  Niinpä hän sai kuunnella mm. lempikappaleensa Olavi Virran esittämän: Kuolleet lehdet.  Tabletti jäikin samantien soimaan musiikkia yksikön oleskelutilaan.

1 kommentti:

  1. Erinomaista! Hienoja ja innovatiivisia tapoja hyödyntää teknologiaa hoitotyössä!

    VastaaPoista